Uitbreiding functionaliteiten SDF – Floriday

Floriday Orderontvangst en Floriday Aanbod klinken u als functionaliteiten waarschijnlijk erg bekend. Wist u dat er binnen Floriday veel meer mogelijk is? Naast deze twee functionaliteiten biedt SDF nu ook ondersteuning voor vijf andere Floriday functionaliteiten.

Floriday orderontvangst
Dankzij Floriday Orderontvangt kunt u nu op een geheel nieuwe manier bestellingen ontvangen via de Floriday API. Deze koppeling zorgt er namelijk voor dat de orders netjes worden afgerekend via Flora Holland. Wat bieden we u aan?

  • Maak artikelen aan.
  • Volledige orderafhandeling in SDF.
  • Handig afrekenen via Direct Sales Delivery & Payment.
  • Ontvang kloktransacties in SDF.

Floriday aanbod
Plaats snel en gemakkelijk uw aanbod op Floriday. Het is nog nooit zo simpel geweest!

  • Plaats aanbod voor de daghandel.
  • Creëer aanbod gebaseerd op artikelen voor weeklijsten.
  • Vereenvoudig het invullen van uw aanbod.
  • Stel prijzen in voor verschillende klantgroepen.
  • Publiceer aanbodregels vanuit SDF direct op Floriday.

Floriday aanvullende services
Breid uw diensten uit met gemakkelijk toe te voegen extra's, zoals stickers en verpakkingsmateriaal.

Floriday directe verkooporders
Met deze functionaliteit kunt u orders die niet via Floriday binnenkomen toch moeiteloos invoeren en afhandelen via Floriday.

Floriday klantbelading
Maak eigen fusten en koppel ze aan verwerkingscodes in Floriday. Deze functionaliteit ondersteunt dit in SDF, waardoor u klantgerichte beladingsregels kunt maken en op Floriday kunt aanbieden. Uw klanten zien dan deze specifieke aanbiedingen in het assortiment. En u kunt zelfs één artikel toewijzen aan meerdere klanten met specifieke fusten.

Floriday groeperen van orders
Met deze handige functionaliteit kunt u orders van dezelfde koper groeperen als ze dezelfde artikelen bestellen voor dezelfde transporttijd. Zo staat er maar één regel op de pakbon met samengevoegde fusten.

Floriday externe locaties
Als u meerdere voorraadlocaties hebt, is deze functionaliteit een waardevolle toevoeging. Hiermee voorziet SDF orders van externe locatiekenmerken. SDF zorgt ervoor dat deze orders op de juiste locatie worden afgedrukt, terwijl de verwerking plaatsvindt op de juiste locatie.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden in SDF? Neem dan gerust contact op met een van onze consultants of de SDF-helpdesk.