Stockflow

SDF Stockflow is de ultieme oplossing om de voorraad van zowel uw planten als andere voorraadartikelen realtime te beheren. Het onderdeel Warehouse manager van Stockflow zorgt voor flow in uw magazijn of distributielocatie.

Stockflow houdt naast uw verkoopbare aantallen ook uw fysieke voorraden op de werkvloer bij. Op die manier weet uw magazijnmedewerker waar alles staat en grijpt uw medewerker nooit mis. Met een handige app de ‘Warehouse Controller’ kunt u zien wat het voorraadsaldo is, en indien nodig direct bijbestellen.

Compleet overzicht

De onderdelen van Stockflow:

 • Aanbod kwekerij

Geschikt voor virtuele aantallen planten die verkoop-klaar zijn. Deze voorraad kan met uw teeltplanning of – registratie zijn berekend (Growflow) of handmatig worden ingevoerd op basis van inventarisatie door uw teeltmanager.  

 • Voorraad karren en fusten

U maakt gebruik van veiling- en Deense karren binnen uw kwekerij, en mogelijk van pallets of andere ladingdragers. Ook heeft u verschillende typen fusten op voorraad. Om zicht te houden op uitstaande saldo’s heeft u slimme software nodig. SDF heeft deze software en vergemakkelijkt dit proces. Zo wordt bij elke order/levering automatisch berekend en weergegeven in heldere overzichten wat dit voor uw karren- of fustensaldo betekent.

 • Voorraad toegevoegde waarde (potten en ander sierartikelen)

U levert naast planten ook sierpotten of andere sierartikelen. Bij steeds meer kwekerijen is het succes hiervan zodanig dat er grote voorraden toegevoegde waarde ontstaan. Om goed zicht te houden op uw verkoopbare voorraad, heeft u software nodig die u dit overzicht biedt. Met SDF Voorraad Toegevoegde Waarde houdt u de beschikbare aantallen bij, heeft u zicht op de waarde van deze voorraden en hoe lang items er staan.

 • De warehouse manager

Met deze software bent u in staat om fysieke voorraad locatie te beheren. Met de warehouse controller app is er inzicht op de werkvloer en kunnen mutaties doorgevoerd worden. Met de warehouse controller kunnen de volgende voorraden beheerd worden:

  • Planten
  • TGW 
  • Karren
  • Fusten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?