Wij zijn op zoek naar jou!

Kom jij ons innovatieve en vakbekwame team versterken en meebouwen aan een succesvolle toekomst?

SDF Horti Software biedt al 40 jaar het bewezen en meest complete ERP pakket voor de tuinbouw. SDF ondersteunt kwekerijen met software oplossingen van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen. Wij denken graag mee bij het efficiënter en effectiever inrichten van bedrijfsprocessen in de tuinbouw en bouwen hiermee aan een vruchtbare toekomst. 

SDF Horti Software is onderdeel van de KUBO Group.

Software is samenwerken

Samen maken we de mooiste oplossingen voor de horti sector.

SDF Horti Software ondersteunt kwekerijen met op maat gemaakte software oplossingen van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen. Het is fijn om te kunnen vertrouwen op de solide software voor deze cruciale processen en de technische installaties in een bedrijf.

Systemen moeten niet alleen doen wat ze moeten doen, ze moeten ook op een gebruikersvriendelijke manier bedienbaar zijn en informatie aanleveren voor de operationele bedrijfsvoering

1/1
Senior Consultant

Senior Consultant

Senior Consultant

Ronald

“Ons bevlogen team consultants werkt dagelijks aan het optimaal krijgen en houden van processen in de sierteeltsector. Het geeft mij voldoening om een klant uit zijn of haar vaste gedachtepatronen te krijgen en daarmee enorme efficiëntieslagen teweeg te brengen.

Consultant helpdesk

Leroy

“Het geeft mij energie om klanten te helpen met een oplossing, zodat zij met een tevreden gevoel onze software blijven gebruiken. Het advies en de oplossingsgerichtheid die ik breng bij onze klanten, geven mij een gevoel van voldoening.

Ook het commerciële aspect van een vraag omzetten naar een verkoopkans geeft mij een kick. Een kleine vraag geeft soms een grote kans”

Laat je overtuigen door onze mooie oplossingen!

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Fulltime | HBO

Software consultant

Fulltime | HBO

Functioneel analist

Open sollicitatie

Staat jouw baan er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar talent!