Scroll

De softwarepartner die flow in uw organisatie brengt

SDF Horti Software biedt de expertise om uw werkprocessen op een hoger niveau te brengen. Deze expertise wordt ondersteund door onze software, waar 40 jaar ervaring en sectorkennis in samenkomen. Onze consultants richten het systeem dusdanig in dat uw gehele teelt- en verkoopprocessen geoptimaliseerd worden.

Onze oplossingen

Veelzijdig ERP pakket voor de tuinbouw

  • Salesflow
  • Hortiflow
  • Greenhousemanager
  • Workflow
  • Stockflow
  • Visionflow
  • Growflow
  • Datamanager
Salesflow

Salesflow

Uw klant voorzien op het juiste moment van de beste aanbieding. SDF is marktleider op het gebied van orderverwerking voor sierteeltbedrijven en is aanjager van en betrokken bij alle nieuwe sectorinitiatieven. Zo is SDF de gesprekspartner bij de ontwikkeling van de Floriday API van Royal FloraHolland.

Hortiflow

Hortiflow

Met de expertise van SDF krijgt u rust en overzicht in uw proces en op de werkvloer tijdens uitdagende omstandigheden. De trend laat zien dat steeds meer kleine orders worden geplaatst door afnemers. Dankzij onze krachtige software met uitgebreide mogelijkheden, krijgt u al uw verkochte producten op tijd bij uw klanten.

Greenhousemanager

Greenhouse Manager

Kwekerijen over de gehele wereld gebruiken het logistiek besturingssysteem van SDF, de Greenhousemanager. Met de Greenhousemanager bestuurt u uw geautomatiseerde teeltsysteem en houdt u realtime een compleet overzicht van de kas. 

Workflow

Workflow

SDF Workflow maakt arbeidsregistratie snel en gemakkelijk voor zowel u als uw medewerkers. Workflow wordt als een maatpak op uw bedrijf afgestemd. U heeft de keuze voor handmatige registratie tot volledig geautomatiseerd volgen van een werkplek. 

Stockflow

Stockflow

SDF Stockflow is dé oplossing op het gebied van voorraadbeheer en zorgt voor flow in uw voorraad. Of u nu virtuele voorraden bij wilt houden op basis van wat u kunt verkopen, of dat u een complete distributielocatie wilt overzien met fysieke voorraadvakken, met SDF is het mogelijk.

Visionflow

Visionflow

SDF Visionflow is de wereldwijde aanbieder van geavanceerde sorteercamera’s (Vision Systems) voor de sierteelt. Specifiek ontwikkeld om alle soorten gewassen te classificeren en te sorteren bij wijder zetten en afleveren. Ons softwarepakket is ontwikkeld en geïntegreerd met deze sorteercamera’s. Het levert een geautomatiseerde verzameling van de gegevens van gewassen. Visionflow kan worden geïnstalleerd als een geïntegreerd of als standalone systeem.

Growflow

Growflow

Met SDF Growflow krijgt u inzicht in uw teeltproces. Met de modulaire basis bepaalt u zelf in welk detail u gaat. Growflow omvat zowel registratie van uw teeltproces als een uitgebreide teeltplanningsfunctie en kostprijscalculatie.

Datamanager

Datamanager

Met de Datamanager zijn de mogelijkheden om met uw data aan de slag te gaan eindeloos. In SDF bent u de baas over welke data beschikbaar wordt binnen een SQL database omgeving.

1/1

Wilt u meer weten over alle oplossingen?

Wij zijn SDF Horti Software.

Een partner die uw kwekerij(en) ondersteunt met software oplossingen van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen.

Testimonials

SDF in de praktijk

Oriental Group

Danny Erkens

“SDF Horti Software is onze partner in workflow. Bij bijna elk proces in onze bedrijfsvoering speelt SDF een rol. Of het nu gaat om aansturing van het teeltsysteem, het inpakproces of de verkoop, SDF heeft het allemaal. SDF pakt het gedegen op en komt met gespecialiseerd advies.

Dankzij de software weet iedereen in ons bedrijf feilloos wat er van ze wordt verwacht en welke zaken ze daarbij nodig hebben. Dankzij slimme indeling van onze pakbonnen, waar zelfs productfoto’s op zichtbaar zijn, worden fouten tot het minimum beperkt en komen we snel van order tot ingepakt product.”

Pligt Professionals

Gert van der Pligt

“SDF is de motor van onze orderverwerking en planning. SDF levert ons het advies en overzicht dat we nodig hebben. Orders staan automatisch ingedeeld op een rittenplanning. Hierdoor zijn we in staat om onze inpakkers de juiste prioritering mee te geven. Daarnaast maken we samen met SDF ook stappen in onze teeltplanning. Deze module helpt ons om tot een juist beeld te komen wat wij onze klanten kunnen leveren op welk moment.”

KP Holland

Roy van der Knaap

“Sinds de jaren negentig zijn wij als een van de eerste klanten verbonden aan SDF Horti Software, een gespecialiseerde softwarepartner met gericht advies. Deze jarenlange samenwerking heeft gebouwd aan de groei en bloei van beide bedrijven. Vanuit de hele breedte van het softwarepakket, maar met name in de interne logistiek en orderverwerking draagt de software bij om onze positie als toonaangevend producent van Kalanchoë, Spathyphillum en Curcuma te behouden en te verbeteren. ”

Esperit Plants

Robbert van Spronsen

"Dankzij de goede samenwerking tussen Floriday en SDF houden wij meer tijd over voor onze klanten.

SDF blijft de sleutelrol spelen in het verbinden van Floriday en Esperit Plants, waardoor we een gestroomlijnd proces hebben om bestellingen efficiënt af te handelen. Deze samenwerking vermindert de foutgevoeligheid en verbetert de algehele klantervaring."

Nieuws

SDF Nieuws

SDF Horti Software is constant in ontwikkeling. Volg onze SDF updates en lees alles over onze laatste ontwikkelingen en onze visie op software binnen de horti branche.

Vragen of hulp nodig?

Wij helpen u graag op weg!