Onze oplossingen

SDF Horti Software ondersteunt kwekerijen met op maat gemaakte softwareoplossingen. Van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen. Het is fijn om te kunnen vertrouwen op de solide software voor deze cruciale processen in uw bedrijf. Systemen moeten betrouwbaar en gebruikersvriendelijk zijn. En de juiste informatie aanleveren voor de operationele bedrijfsvoering.

Veelzijdig ERP pakket

Het bewezen en meest complete softwarepakket voor sierteeltbedrijven

SDF Horti Software biedt een veelzijdig ERP pakket voor de tuinbouw. SDF ondersteunt kwekerijen met software oplossingen van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen.

Salesflow

Salesflow

Uw klant voorzien op het juiste moment van de beste aanbieding. SDF is marktleider op het gebied van orderverwerking voor sierteeltbedrijven en is aanjager van en betrokken bij alle nieuwe sectorinitiatieven. Zo is SDF de gesprekspartner bij de ontwikkeling van de Floriday API van Royal FloraHolland.

Greenhousemanager

Greenhouse Manager

Kwekerijen over de gehele wereld gebruiken het logistiek besturingssysteem van SDF, de Greenhousemanager. Met de Greenhousemanager bestuurt u uw geautomatiseerde teeltsysteem en houdt u realtime een compleet overzicht van de kas. 

Hortiflow

Hortiflow

Met de expertise van SDF krijgt u rust en overzicht in uw proces en op de werkvloer tijdens uitdagende omstandigheden. De trend laat zien dat steeds meer kleine orders worden geplaatst door afnemers. Dankzij onze krachtige software met uitgebreide mogelijkheden, krijgt u al uw verkochte producten op tijd bij uw klanten.

Workflow

Workflow

SDF Workflow maakt arbeidsregistratie snel en gemakkelijk voor zowel u als uw medewerkers. Workflow wordt als een maatpak op uw bedrijf afgestemd. U heeft de keuze voor handmatige registratie tot volledig geautomatiseerd volgen van een werkplek. 

Stockflow

Stockflow

SDF Stockflow is dé oplossing op het gebied van voorraadbeheer en zorgt voor flow in uw voorraad. Of u nu virtuele voorraden bij wilt houden op basis van wat u kunt verkopen, of dat u een complete distributielocatie wilt overzien met fysieke voorraadvakken, met SDF is het mogelijk.

Visionflow

Visionflow

SDF Visionflow is de wereldwijde aanbieder van geavanceerde sorteercamera’s (Vision Systems) voor de sierteelt. Specifiek ontwikkeld om alle soorten gewassen te classificeren en te sorteren bij wijder zetten en afleveren. Ons softwarepakket is ontwikkeld en geïntegreerd met deze sorteercamera’s. Het levert een geautomatiseerde verzameling van de gegevens van gewassen. Visionflow kan worden geïnstalleerd als een geïntegreerd of als standalone systeem.

Growflow

Growflow

Met SDF Growflow krijgt u inzicht in uw teeltproces. Met de modulaire basis bepaalt u zelf in welk detail u gaat. Growflow omvat zowel registratie van uw teeltproces als een uitgebreide teeltplanningsfunctie en kostprijscalculatie.

Datamanager

Datamanager

Met de Datamanager zijn de mogelijkheden om met uw data aan de slag te gaan eindeloos. In SDF bent u de baas over welke data beschikbaar wordt binnen een SQL database omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?