SDF software update (Versie 231)

Combineren van VMP- en Floriday dagaanbod
In de fase van overgang naar Floriday, is er een grote wens van een aantal kwekers om dagaanbod en VMP naast elkaar te gebruiken. Dit houdt in dat u nog maar 1 keer de beschikbaarheid in hoeft te voeren om dit vanuit SDF naar zowel uw VMP koppelingen als Floriday te publiceren. Verkochte aantallen worden centraal afgeteld.

Snelheidsverbeteringen voor printen Floriday brief.
Met de komst van Floriday is het proces van de veilingbrief drastisch veranderd. Waar SDF de brief voorheen zelf creëerde, wordt deze nu door Floriday gecreëerd en vervolgens in SDF gedownload. SDF heeft het downloadproces nu zodanig geoptimaliseerd dat wachten op de brief minimale tijd kost.

Floriday brief op het scherm tonen
Vanaf deze versie is het weer mogelijk om de Floriday brief op het scherm te tonen, net zoals dit bij de EAB mogelijk was.

Interne opmerking meegeven op de pakbon
Omdat er met de aansluiting op Floriday meer informatie met de order wordt meegestuurd naar Floriday, ontstond de wens om opmerkingvelden enkel voor intern gebruik te maken. Dit met als doel inpakinstructies op de pakbon mee te kunnen geven. SDF zal daarom ‘Order opmerking 1’ en ‘Order opmerking 2’ niet meer meesturen naar Floriday, en deze gaan dienen voor intern gebruik. 'Product opmerking 1 (klok)' en 'Product opmerking 2' zijn velden die wél worden gebruikt om informatie met de order naar Floriday mee te sturen.

Controle op dubbele artikelen verbeterd
SDF zal bij aanmaken van een artikelcode die al bestaat een foutmelding geven. Ook wordt niet toegestaan dat de al bestaande artikelcode nog een keer wordt aangemaakt, zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.

Koppeling met HR software van Hooray
Vanuit de urenregistratie in SDF is het vanaf nu mogelijk om een koppeling met de software van Hooray te maken. Dus gebruikt u deze software voor uw HR zaken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

De uitgebreide versiedocumentie is te benaderen vanuit de SDF software.
Ga hiervoor in de SDF-bediening naar ‘Help’ -> ’Informatie’ -> ’Versie documentatie’.
Het gaat hier om versie 231.