WELKE KANT WIL JE UIT?

Werken bij SDF betekent werken voor de toekomst. Sluit je aan bij ons team en help grenzen verleggen. Sta vooraan in het ontwikkelen van de nieuwste innovaties en heb antwoorden op de uitdagingen van onze wereld. Jouw vaardigheden zijn essentieel om de wereld van morgen vandaag mogelijk te maken.

 

 

Bekijk vacatures

Update releaseproces SDF

Update releaseproces SDF

Bij SDF hebben we het fundament van continue verbetering omarmd, waarin we al onze organisatieprocessen onder de loep nemen om ze te evalueren en te optimaliseren. Zo ook het "Update Release" proces. Door een nog strakkere ontwikkelplanning te hanteren en een meer kritische selectie van issues per versierelease te maken, zijn we nu in staat om onze gewaardeerde klanten nog frequenter en meer gestructureerd te voorzien van relevante updates. We begrijpen als geen ander dat deze updates van cruciaal belang zijn voor uw bedrijfsvoering.

Één van de sleutelfiguren die een cruciale rol spelen in dit proces is onze nieuwe tester, Thomas. In nauwe samenwerking met onze ervaren consultants voert hij uitgebreide en diepgaande testscenario's uit, waarbij hij elk aspect van de software kritisch onder de loep neemt. Dit heeft een directe positieve impact op de kwaliteit van onze versies en op het algehele prestatieniveau van ons ERP-pakket.

Versie 232 is onze nieuwste en meest geavanceerde versie tot nu toe. Ons team van toegewijde consultants zal gedurende het komende kwartaal contact met u opnemen om u te begeleiden bij de naadloze overgang naar deze nieuwe versie. In deze versie zijn tal van uitbreidingen opgenomen die gericht zijn op het optimaliseren van de functionaliteiten en het versterken van de connectie tussen uw SDF-software en Floriday. We willen ervoor zorgen dat u het maximale uit onze software haalt.

Enkele opvallende nieuwe functies en verbeteringen die u in Versie 232 kunt verwachten, worden uitgelicht*:

Hortiflow Professional
Een van onze nieuwe producten is Hortiflow Professional, dat is ontworpen om de digitalisering van uw orderproces te ondersteunen. Heeft u gemerkt dat medewerkers vaak heen en weer bellen voor orders, of dat er veel inefficiënte bewegingen zijn door het heen en weer lopen met bonnen? Hortiflow Professional kan deze problemen voor u oplossen. Dit innovatieve product wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, en in deze Versie 232 vindt de eerste operationele inbedrijfstelling plaats. We blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom dit product, dat u kan helpen uw inpakproces aanzienlijk te optimaliseren.

Hortiflow: Plantenpaspoort
Als u onze betrouwbare Scan2print labelscanners gebruikt, hebben we goed nieuws voor u. Met de nieuwe mogelijkheid om zowel klantlabels als het plantenpaspoort af te drukken bij het scannen van de pakbon, bieden we een praktische oplossing die uw proces nog efficiënter maakt. Ons team staat klaar om deze functie voor u in te stellen, dus neem gerust contact op met onze behulpzame helpdesk om een afspraak te maken.

Growflow: Growflow Controller
Met onze gloednieuwe app, Growflow Controller (teeltregistratie), kunt u nu eenvoudig het percentage van uw afleverbare planten invoeren. Hierdoor behoudt u een duidelijk overzicht van welke planten zich op de teeltvloer bevinden en geschikt zijn voor aflevering. Maar dat is nog niet alles; deze app zit boordevol andere interessante functionaliteiten die uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Stockflow: Warehousemanager
Het beheer van voorraden is van vitaal belang voor uw bedrijfsvoering, en inzicht in uw voorraden stelt u in staat om snel en adequaat te reageren op vragen vanuit de markt. SDF Stockflow is ontwikkeld met al deze aspecten in het achterhoofd en biedt u uitgebreid overzicht en controle over uw voorraad. In Versie 232 hebben we dit product verder verbeterd, waardoor nu ook fusten, karren en productkenmerken worden getoond in de Warehousemanager. Dit zorgt voor een nog gedetailleerder beeld van uw fysieke voorraden in de opslagruimte.

Salesflow: invoer van mengsels uitgebreid
Als u gebruik maakt van de mengselfunctie in SDF, kunt u nu gemakkelijk een fustgroep specificeren bij 'Invoer Mengsel'. Hiermee kunt u snel de mengselinhoud voor alle fusten binnen een bepaalde fustgroep aanpassen, bijvoorbeeld voor de fustgroep '5-gaats karton'. Dit bespaart u kostbare tijd en moeite bij het beheren van mengsels.

Opbrengstoverzicht verbeterd
Ons vernieuwde opbrengstoverzicht toont nu nog zuiverdere gegevens op uw scherm. Geannuleerde orders worden standaard uitgesloten, waardoor u een realistischer en scherper beeld krijgt van uw werkelijke opbrengsten. Dit helpt u bij het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen.

SDF weekaanbod
Als u uw weekaanbod vanuit SDF naar Floriday communiceert, kunt u nu ook de opslag per transport/ladingdrager doorgeven en verdelen over het aantal planten. Hiermee voorkomt u dat transportkosten in de plantprijs worden opgenomen, waardoor u dezelfde logica en werkwijze hanteert als Floriday.

Samenvoegen voorlopige en definitieve orders
In de daghandel komen voortdurend kleine orders binnen. Om dit proces te vereenvoudigen, hebben we in Versie 232 een samenvoegfunctionaliteit (optelling op de pakbon) ontwikkeld op basis van aflevertijd en koper. Tot op heden werkte deze functie alleen voor definitief gemaakte orders. In Versie 232 kunt u nieuwe orderregels uit voorlopige orders toevoegen aan de definitieve order. Dit stelt u in staat om uw dagelijkse handel nog efficiënter te beheren. Raadpleeg uw SDF consultant voor gedetailleerde instructies over het instellen van deze functie in de nieuwe versie.

Wijzigen van de aflever locatie
Na feedback van kwekers heeft Floriday besloten om de aflever locatie voor kopers aanpasbaar te maken. Deze wijziging kan nu ook worden doorgevoerd in de aanvoerbrief. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit bij het plaatsen en wijzigen van orders en leveringen. Bovendien kunt u achteraf de aflever locatie op dezelfde brief aanpassen.

Wijzigen van karren/platen
Binnenkort is het mogelijk om karren/platen te wijzigen zonder een nieuw briefnummer aan te maken. In het verleden moest er bij dergelijke wijzigingen een nieuw briefnummer worden aangemaakt. SDF deed dit automatisch op de achtergrond bij de correcties op karren/platen. Vanaf nu blijft het briefnummer bij deze actie behouden. In de werkwijze veranderd er voor u niets. Het voordeel is dat u het briefnummer behoudt en er een extra stukje efficiëntie in de digitale processen is behaald. Ook de dagafschrift controle verloopt beter, omdat brieven uit het verleden waarop een correctie heeft plaatsgevonden nu weer te matchen zijn met de ingestuurde correcties.

Wijzigen voor Floriday

Uitbreiding van betalingsmogelijkheden
In SDF hebben we onlangs zowel de E-Wallet als FloraExchangeServices als nieuwe afrekenmethoden toegevoegd. Deze toevoegingen zijn bedoeld om de volledige reeks betalingsmogelijkheden binnen Floriday te ondersteunen.

Stickers en andere aanvullende diensten
Vanaf nu kunnen kopers ook extra diensten aan hun bestelling toevoegen, zoals het afdrukken van stickers door de kweker. Dit betekent dat kwekers nu in alle gevallen inkomsten kunnen genereren wanneer kopers stickers wensen, op voorwaarde dat de kweker deze service heeft ingesteld.

Controle op ongeldige karakters in artikelcodes
SDF voert nu controles uit op ongeldige tekens in artikelcodes en artikelomschrijvingen. Hiermee wordt voorkomen dat Floriday artikelcodes met ongeldige tekens accepteert. Bijvoorbeeld, dubbele spaties in artikelcodes zijn niet langer toegestaan. Als u probeert een artikel met ongeldige tekens op te slaan, ontvangt u een melding van SDF.

Foto's per belading in het artikel
Het is nu mogelijk om een foto per belading aan het artikel toe te voegen. Hierdoor kan Floriday de juiste foto's per belading tonen. Voor deze functie heeft u de Floriday klantbelading-functie in SDF nodig. Als u geïnteresseerd bent in het activeren van deze functie, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Verbeterde terugmelding van fouten
We hebben technische aanpassingen doorgevoerd in de foutterugkoppeling binnen Floriday. Deze wijzigingen zijn geïntegreerd in onze API, wat betekent dat we foutmeldingen vanuit Floriday nu nauwkeurig kunnen weergeven in SDF. Dit zal resulteren in een betrouwbaardere foutafhandeling en een duidelijkere weergave van foutinformatie, waardoor uw ervaring met onze software nog verbeterd wordt.

Wij zijn enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen, en we geloven dat ze uw ervaring met onze software naar een hoger niveau tillen. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij de upgrade naar Versie 232 en om al uw vragen te beantwoorden.

*De uitgebreide versiedocumentatie is te benaderen vanuit de SDF software.
Ga hiervoor in de SDF-bediening naar ‘Help’ -> ’Informatie’ -> ’Versie documentatie’.
Het gaat hier om versie 232.

Wij zijn sdf. Partners in workflow