WELKE KANT WIL JE UIT?

Werken bij SDF betekent werken voor de toekomst. Sluit je aan bij ons team en help grenzen verleggen. Sta vooraan in het ontwikkelen van de nieuwste innovaties en heb antwoorden op de uitdagingen van onze wereld. Jouw vaardigheden zijn essentieel om de wereld van morgen vandaag mogelijk te maken.

 

 

Bekijk vacatures

SDF CAREERS

Bij SDF Horti Software draait alles om groei - letterlijk en figuurlijk! Al 40 jaar bieden we het bewezen en meest complete ERP-pakket voor de tuinbouwsector. Van voorraadbeheer tot orderafhandeling, onze softwareoplossingen ondersteunen kwekerijen bij elke stap. Met tools zoals Floriday, planning en arbeidsregistratie. 

Maar we zijn meer dan alleen software. We zijn jouw Partner in Workflow! We denken graag mee over hoe we bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever kunnen maken, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten bloeien van jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een vruchtbare toekomst voor de tuinbouwsector. Dus, klaar om te groeien? Sluit je aan bij het SDF-team en laat je carrière bloeien!

Samen maken we de mooiste oplossingen voor de horti sector.

Wij zijn sdf. Partners in workflow