We stellen onze medewerkers graag aan jullie voor.

In dit korte interview de beurt aan Joost van Doorn.

Wie ben je? Waar woon je?
Mijn naam is Joost van Doorn. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw en twee zonen Teun en Joep in Wateringen. Deze jongens zijn de drijvende kracht achter mijn keuze om drie dagen per week bij SDF Horti Software te werken. De overige twee dagen zijn volledig gewijd aan mijn gezin. Daarnaast speel ik doordeweeks zaalvoetbal en verdiep ik me in mijn passie voor wijn, waar elke fles een verhaal vertelt en elke druif een nieuw avontuur belooft.

Hoe ben je terecht gekomen bij SDF?
Mijn entree bij SDF? Dat verliep via een gemeenschappelijke connectie die me in contact bracht met Pieter Zwinkels van SDF.

Welke functie vervul je bij SDF? Waar ben je verantwoordelijk voor? Hoe is je loopbaan gelopen bij SDF de afgelopen jaren?
Binnen SDF ben ik al twee jaar met veel plezier werkzaam als accountmanager. Onder de paraplu van KUBO merk je een enorme professionalisering. Hoe mijn loopbaan is gelopen? Mijn carrière kenmerkt zich voornamelijk door mijn rol als accountmanager.

Wat wil je binnen SDF bereiken/ wat is je doel?
Ik streef naar een nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we gezamenlijk met de klant voor de juiste softwareoplossingen zorgen om de klant naar een hoger niveau te tillen.

Wat sprak je aan om te komen werken voor SDF?
Het is een heel hecht team dat vastberaden werkt aan de groei van SDF. De connectie tussen SDF en de klant vind ik hierbij heel belangrijk. Het echt kunnen vertalen wat de klant wil richting de consultant, zodat de consultant dit kan implementeren vind ik echt gaaf.

Waar krijg je energie van?
De meeste energie in mijn werk krijg ik door samen met de klant tot een goede oplossing te komen. Met het hele team SDF naar een hoger niveau tillen. Dat is het allerbelangrijkste.

Wat is je favoriete (werk)quote?
Alles wat je aandacht geeft, groeit.