WELKE KANT WIL JE UIT?

Werken bij SDF betekent werken voor de toekomst. Sluit je aan bij ons team en help grenzen verleggen. Sta vooraan in het ontwikkelen van de nieuwste innovaties en heb antwoorden op de uitdagingen van onze wereld. Jouw vaardigheden zijn essentieel om de wereld van morgen vandaag mogelijk te maken.

 

 

Bekijk vacatures

SDF Horti Software lanceert Stockflow

SDF Horti Software lanceert Stockflow: de toekomst van voorraadbeheer

In een wereld waarin efficiëntie essentieel is voor het succes van elke kwekerij, lanceert SDF Stockflow. Stockflow is meer dan zomaar een voorraadbeheertool - het is een innovatieve oplossing die de manier waarop u uw magazijn of distributielocatie beheert, transformeert.

Stockflow biedt veel flexibiliteit, waardoor je moeiteloos zowel planten als voorraadartikelen kunt beheren. Of het nu gaat om het aanbod vanuit interne locaties op één kwekerij of centraal verzameld vanuit meerdere vestigingen, Stockflow zorgt dat je altijd de controle houdt over je voorraden, toegevoegde waarde en over de karren en fusten. Continue zichtbaarheid en volledige grip op je fysieke voorraad op de werkvloer.

“Sander van Egmond, operationeel manager bij Vireõ: Sinds de implementatie van het systeem is de communicatie vereenvoudigt en worden er minder fouten gemaakt. Met het nieuwe systeem hebben we op verschillende vlakken kosten bespaard, waaronder arbeids- en logistieke kosten en is onze efficiëntie geoptimaliseerd. In samenwerking met SDF Horti Software is ons voorraadbeheer onder controle.”

Stockflow is ontstaan uit een samenwerking met SDF-klanten, met het doel proactief in te spelen op de constante veranderingen in de markt en de efficiëntie binnen de sector te verhogen. Deze innovatie kan veel meer dan het bieden van oplossingen voor huidige voorraadbeheeruitdagingen; het opent de weg naar ongekende verbeteringen in efficiëntie en kostenbesparingen voor kwekerijen.

SDF Horti Software
www.sdf.nl

Geoffrey Hendriks
[email protected]
+31641698722

Wij zijn sdf. Partners in workflow