Sales Manager - SDF Horti Software

Ben jij onze nieuwe sales manager?

Hallo mogelijk nieuwe collega! Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je ook graag helpen om de digitale transitie in de tuinbouw vorm te geven samen met vakmensen en slimme software? Lees dan zeker verder. Binnen SDF Horti Software zijn wij op zoek naar een:

fulltime | HBO

Sales manager

In verband met de groei van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar een nieuwe sales manager die ons team komt versterken. Als sales manager ben je verantwoordelijk voor de omzetgroei door het aanbrengen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties. Voor deze functie zijn we op zoek naar een resultaatgerichte collega die commercieel initiatief neemt en een hands on mentaliteit heeft.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Als sales manager weet je uitstekend je netwerk te beheren en uit te bouwen. Je bent primair verantwoordelijk voor het strategisch in kaart brengen van de markt en verder uitbouwen van onze (internationale) relaties. Hiervoor dien je over de juiste analytische en communicatieve vaardigheden te beschikken. Je bent stressbestendig en blijft het overzicht houden en gestructureerd werken in drukke periodes. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel om jouw commerciële projecten goed af te ronden.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Spreekvaardigheid van de Engelse taal;
 • Een zelfstandige en pro actieve houding met oog voor commercie;
 • Affiniteit met ICT en de tuinbouw is een pré;
 • Een rijbewijs B, om de klant te kunnen bezoeken.

Als salesmanager vervul je een cruciale rol in het verbinden van klanten en commercie, waardoor je een onmisbaar lid bent van ons commerciële team. Met een inhoudelijke aanpak en een sterke commerciële drive draag je actief bij aan de groei van onze organisatie.

Je onderscheidt je als teamspeler door jouw vermogen om de juiste mensen te betrekken bij projecten en hen enthousiast te maken. Bovendien toon je een indrukwekkende focus en geduld, zelfs wanneer een salesproces langer duurt. Je blijft alert op de benodigde stappen om het traject succesvol af te ronden.

Als salesmanager ben je de drijvende kracht achter ons commerciële succes en nodigen we je graag uit om samen met ons verder te groeien.

Wat bieden wij?

Bij SDF kan je rekenen op een unieke en praktische onboarding ervaring om zo de sector, de organisatie en je collega’s te leren kennen. Wij zetten alles in om jou te verwelkomen bij je nieuwe SDF familie. Bij SDF ga je werken in een open cultuur met korte communicatielijnen en bieden wij je doorgroeimogelijkheden.

Samengevat

  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring, kennis en vaardigheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij we de richtlijn hanteren van de cao Metaal & Techniek;
  • Een plezierige, informele werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf;
  • Ruimte om zowel jezelf te ontwikkelen in je functie, maar ook in de organisatie.

Werken bij SDF Horti Software is werken aan de toekomst

Werk dat verschil maakt. Maar dan écht. Bij SDF Horti Software kun je een werkelijke bijdrage leveren aan de digitale transitie van de tuinbouw sector. Met onze vakmensen en slimme software spelen we in op de snel veranderende wereld. Wij zijn gedreven door vooruitgang. Wij zijn een autoriteit in de sector en brengen inspirerende en daadkrachtige oplossingen voor elke organisatie.

Bouw jij met ons mee?

Word jij enthousiast van bovenstaande werkzaamheden en zie jij jezelf als onze nieuwe sales manager? Dan horen we graag van je!

Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail via recruitment@kubo.nl of per telefoon 0174-286161.