SDF Horti Software Klantpanel event dagen 2023

Woensdag 5 en donderdag 6 april hebben de eerste twee klantpanel event dagen van SDF plaatsgevonden. Een event met als doel om samen in gesprek te gaan over onze plannen ten aanzien van onze organisatie, dienstverlening en softwarepakket in de breedste zin van het woord.

Onze klanten werden geïnformeerd over het proces van de afgelopen maanden en welke eerste stappen zijn genomen voor een verdere professionalisering van de SDF organisatie. Hierbij ligt onze focus op het verhogen van klantwaarde en klanttevredenheid door verdere procesoptimalisatie en productontwikkeling.  

Als Partner in Workflow vinden wij de mening van onze klanten belangrijk. De feedback welke wij kregen was positief ten aanzien van onze genomen stappen en de gekozen koers. Verder is er gezamenlijk tijdens interactieve sessies richting gegeven aan onze prioriteitenstelling voor productontwikkeling.   

We zagen belangrijke elementen terugkomen ten aanzien van gebruiksgemak en uitbreiding van producten en functionaliteiten. Zaken welke wij aan onze roadmap toevoegen. Ook onderwerpen als servicegerichtheid en helpdeskondersteuning passeerden de revue tijdens deze dagen. Onderdelen welke sterk met bezetting te maken hebben, waarvoor vacatures en wervingscampagnes zijn opgezet. Dat deze inmiddels effect hebben, zien we aan de mooie aanwinsten voor het SDF team zoals ook in deze nieuwsbrief gecommuniceerd.     

De dagen werden afgesloten met een goede lunch en een interessante tour door de KUBO-productiefaciliteiten. Wij kijken terug op constructieve sessies en waardevolle bijdragen. Wilt u ook deelnemen aan de volgende klantpanel events? Meldt je dan alvast aan per mail: mrooijakkers@sdf.nl.

SDF Partners in Workflow!