SDF presenteert nieuwe huisstijl en toekomstplannen

Sinds de overname door de KUBO GROUP in mei jl. en de feitelijke oprichting van SDF HORTI SOFTWARE is er de afgelopen periode door het team hard gewerkt aan het vernieuwde SDF. De bewezen software van SDF ondersteunt cruciale bedrijfsprocessen en is onmisbaar voor moderne tuinbouwbedrijven. Met 40 jaar ervaring, kennis en kunde, is SDF een autoriteit in de markt. Met een frisse blik in een nieuwe vorm bouwt het bevlogen team samen met haar klanten verder aan een SDF met nieuw élan. Bij deze ontwikkelingen horen uiteraard een nieuw logo en een nieuwe huisstijl; kleurrijk, innovatief en met een goede flow in lijnen die wij graag voortzetten in de samenwerking met onze relaties.

SDF ERP

SDF Horti Software ondersteunt kwekerijen met op maat gemaakte software oplossingen. Van aanbod tot orderafhandeling zoals voorraadbeheer, Floriday, planning, arbeidsregistratie en besturing van logistieke processen. Het is fijn om te kunnen vertrouwen op de solide software voor deze cruciale processen in een bedrijf. Systemen moeten betrouwbaar en gebruikersvriendelijk zijn. En de juiste informatie aanleveren voor de operationele bedrijfsvoering. SDF biedt al diverse smart oplossingen zoals HortiFlow Professional waarbij onze klanten letterlijk het complete orderproces met behulp van slimme apps en webschermen in de hand hebben.

Daarnaast blijft SDF inzetten op meer gebruikersvriendelijke en intuïtieve software oplossingen. Zo introduceert SDF binnenkort een nieuwe kasbesturingsapplicatie; de Greenhouse Manager. Deze software-aansturing is bedoeld voor zowel container-, goten- en vertical farming systemen. Met de bijbehorende apps, wordt dit de toekomst in aansturing van teeltsystemen. Op korte termijn zullen we hier meer over bekend maken.

We investeren momenteel in het team, de organisatie en het product. Daarnaast gaan we actief onze klanten betrekken bij onze toekomstige roadmap. ‘Klanten kunnen vertrouwen op een gedegen advies. Het up-to-date houden van onze systemen en apps krijgt de hoogste prioriteit’, geeft Marc aan.  

Partners in workflow
Pieter Zwinkels, Salesmanager, licht de slogan ‘Partners in workflow’ verder toe. Wij ontwikkelen en produceren op maat gemaakte systemen met als doel meer kennis te verkrijgen door informatievoorziening. Met behulp van deze systemen kun je snel anticiperen  op verandering in de markt, teelt, verwerking, inkoop en verkoop. Met als uiteindelijk doel meer efficiëntie en een hoger rendement voor de teler. Dit ontstaat alleen door samen te werken met de telers; het combineren van kennis en kunde. Samen met de teler komen we tot de beste oplossingen.